ANTALYA / KONYAALTI - Saime Salih Konca Ortaokulu

Ock

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi'ne katılımımız hız kesmeden devam ediyor.

Ock

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Kas

“Cumhuriyet sizden fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister.”

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün beden olarak aramızdan ayrılışının 85.yıl dönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı gerçekleştirildi.

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Cumhuriyet'imizin 100. yılına iz bırakacak etkinlikler yapıldı.

Haz

ANTALYA Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl onuncusu gerçekleştirilen Geleneksel Çocuk Oyunları finalleri yapıldı.

May

Tüm 8.sınıflarımıza Lgs de başarılar dileriz.

May

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün silah arkadaşları ile Kurtuluş Mücadelesini başlatmak için Samsun'a ayak basmasının 104. Yılı coşkuyla kutlandı.